Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες.

Του Χασάπη Πέτρου*

Σε έρευνα που έγινε πρόσφατα σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών πιστεύει ότι η ΕΕ θα διαλυθεί στο κοντινό μέλλον. Μάλιστα πολλοί πολίτες προβλέπουν ακόμα και νέες σκληρές συγκρούσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών.

Αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι μια γερμανική Ευρώπη, όπου ολόκληρη η ήπειρος έχει μετατραπεί σε αντικείμενο εκμετάλλευσης της γερμανικής εθνικιστικής ολιγαρχίας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ΕΕ χρησιμοποιείται από τη Γερμανία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της δικής της εθνικιστικής ελίτ, σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως π.χ. ΗΠΑ, Κίνα κ.λ.π.

Η ΕΕ και εδικά η Ευρωζώνη δημιουργήθηκε (από εκείνους που ήξεραν τι έκαναν και όχι φυσικά από κάποιους ευρωλάγνους ή ξιπασμένους ευρωλιγούρηδες) ως ένα πειραματικό προστάδιο, μια μικρογραφία της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Αυτό το μοντέλο σχεδιάζει η διεθνής οικονομική ολιγαρχία για το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη. Ενιαίο νόμισμα, κράτη χωρίς εθνική κυριαρχία – επαρχίες, εθνικά πολιτικά συστήματα – έπαρχοι της διεθνούς ελίτ, λαοί απομονωμένοι χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, σκέτα αντικείμενα εκμετάλλευσης. Διάλυση ιστοριών και πολιτιστικών κληρονομιών και μίξη διαφόρων λαών, πολιτισμών και θρησκειών. Όλα αυτά, είναι προσχεδιασμένα και είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα οδηγήσουν τους λαούς σε σκληρή εσωστρέφεια και εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις, κατ’ εφαρμογή του δόγματος «διαίρει και βασίλευε».

Στην ΕΕ, η ευρωπαϊκή ελίτ (μέρος της διεθνούς ελίτ) ανέθεσε στη γερμανική κυβέρνηση το ρόλο του «χωροφύλακα» των κρατών της Ευρώπης, γι’ αυτό και τα διάφορα εθνικά πολιτικά συστήματα – εντολοδόχοι των επιμέρους εθνικών ελίτ, ακολουθούν ως υπνωτισμένα τις εντολές της γερμανικής κυβέρνησης. Εδώ όμως έχει αρχίσει να αναφύεται ένα παλιό πρόβλημα χαρακτηριστικό του Ράϊχ. Η γερμανική εθνικιστική ελίτ, θέλει να κυριαρχήσει, ως «αρία ελίτ» παγκοσμίως, αρχής γενομένης και πάλι από την ΕΕ και ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται θέματα μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών οικονομικών ολιγαρχιών και της γερμανικής. Αυτή ακριβώς ήταν και η αιτία που προκάλεσε δύο παγκοσμίους πολέμους και είναι αυτή ακριβώς η αιτία, για την οποία οι ευρωπαϊκοί λαοί διαβλέπουν διάλυση της ΕΕ. Ήδη οι Βρετανοί, δεν θέλουν με τίποτα την ΕΕ, παρά του ότι η αγγλική ελίτ πιέζει, έστω και χαλαρά πλέον προς μη εγκατάλειψη της ΕΕ.

Έπειτα από όλα αυτά, έντονα προβάλει για μας τους Έλληνες το αίτημα «Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες». Αν δεν προτάξουμε αυτό το αίτημα και συνεχίσουμε να θυσιαζόμαστε για τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής ελίτ, δηλαδή στην ουσία της γερμανικής ελίτ, τότε θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά.

*Δικηγόρος και Οικονομολόγος, Μελετητής του Συνταγματικού Δικαίου.
Υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών – Β1 Βόρειος Τομέας, με την Ελληνική Λύση 

Share