Μην ξεγράφετε εύκολα τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Χασάπη Πέτρου*

Έτυχε να δω σήμερα έναν εκλογικό κατάλογο ενός εκλογικού τμήματος της Α΄ Αθήνας. Στους 480 εγγεγραμμένους οι 39, δηλαδή ένα 8,11% περίπου, έμοιαζαν ελληνοποιημένοι.

Εκτιμώ πως όλοι αυτοί δεν θα απέχουν, αλλά θα προσέλθουν στις κάλπες και μάλλον θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Αν μάλιστα υπάρξει αποχή των υπολοίπων περί το 50%, τότε αυτομάτως το ανωτέρω ποσοστό των ελληνοποιημένων που θα ψηφίσουν θα αγγίξει περί το 16%.

Για όσους λοιπόν σπεύδουν να ξεγράψουν τον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να το ξανασκεφτούν, καθόσον ο ΣΥΡΙΖΑ προσέρχεται στις εκλογές της Κυριακής, τουλάχιστον στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών, έχοντας από τα αποδυτήρια ένα ποσοστό κοντά στο 16%, ανάλογα με το μέγεθος της αποχής των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Διαισθάνομαι δε, ότι όλους αυτούς τους ελληνοποιημένους δεν μπόρεσαν φυσικά να τους εντοπίσουν οι δημοσκοπήσεις και θα εμφανιστούν από το πουθενά, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Δεν γνωρίζω αν παρόμοια εικόνα υπάρχει και στις άλλες εκλογικές περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα, πάντως, σε ότι αφορά την Α΄ Αθήνας, θυμηθείτε τα πιο πάνω το βράδυ των εκλογών.

Δεν γνωρίζω επίσης, γιατί η ΝΔ δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ γι’ αυτές τις αθρόες ελληνοποιήσεις. Δεν μπόρεσε να το αντιληφθεί ή ως ένα καθαρά διεθνιστικό κόμμα και ακολουθώντας τις εντολές της διεθνιστικής ελίτ, δεν την νοιάζει;

———————————————————————————————

*Δικηγόρος και Οικονομολόγος, Μελετητής του Συνταγματικού Δικαίου

Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθηνών – Β1 Βόρειος Τομέας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

 

 

 

 

Share