Βρίζουν τους Έλληνες που ψήφισαν Ελληνική Λύση

Του Χασάπη Πέτρου*

Αυτά που βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε αυτές τις μέρες στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά το σοκ της ανόδου της Ελληνικής Λύσης, είναι απίστευτα, αν και αναμενόμενα από τα έμπειρα στελέχη του κόμματος. Καθ’ όλη την περίοδο της προσπάθειας του κόμματος, τα καθεστωτικά ΜΜΕ το εξαφάνισαν εντελώς, σαν να μην υπήρχε. Τώρα πανικόβλητα άρχισαν το πόλεμο με ύβρεις και fake news.

«Λυσσασμένα» μίσθαρνα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, κουνώντας σαν «δημοσιογραφικές πόρνες» τις ουρές τους στα αφεντικά που τους δίνουν πενταροδεκάρες για να ζήσουν, κατηγορούν και βρίζουν τους Έλληνες πολίτες που ψήφισαν το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Και τι απίστευτες ύβρεις και χαρακτηρισμούς δεν ακούμε! Κάποια παπαγαλάκια μιλάνε για «ψεκασμένους» ανθρώπους, κάποια άλλα μιλάνε για φασίστες και χρυσαυγίτες πολίτες, κάποια άλλα για χαζούς, ανόητους και γραφικούς πολίτες, κάποια για εθνικιστές, ακροδεξιούς κ.λ.π. Όλη αυτή η προσπάθεια κατατείνει στο να δημιουργήσει ψυχολογικά αναχώματα στις ψυχές των Ελλήνων πολιτών, να τους αποτρέψει από το να ψηφίσουν την Ελληνική Λύση και να τους κατευθύνει στα καθεστωτικά κομματικά μαντριά.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελληνική Λύση δεν έχει αφεντικά από την οικονομική ολιγαρχία. Γνωρίζουν λοιπόν ότι η Ελληνική Λύση είναι ανεξέλεγκτο από την ελίτ πατριωτικό κόμμα και αυτό τους τρομάζει για ό,τι έχουν κάνει σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ας κοιτάξουν όμως λίγο τον πίνακα με την προέλευση των ψηφοφόρων της Ελληνικής Λύσης. Θα διαπιστώσουν ότι το 38% είναι κεντροαριστερής προέλευσης, το 30% κεντροδεξιάς, το 19% ακροδεξιάς, το 1% κομμουνιστικής αριστεράς και το 12% από διάφορους χώρους. Βλέπουμε λοιπόν ότι η Ελληνική Λύση ξεπέρασε τη μονοδιάστατη ευθεία «αριστερά – δεξιά», κινείται έξω από το σύστημα και συγκεντρώνει πολυσυλλεκτικά μαζί της, πατριώτες Έλληνες που αισθάνονταν εγκλωβισμένοι στους αναχρονιστικούς κομματικούς τους χώρους.

Αυτούς λοιπόν τους Έλληνες ψηφοφόρους βρίζουν και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τα μίσθαρνα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Δεν θα τους περάσει. Η Ελληνική Λύση θα βγει ενισχυμένη από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, για να προχωρήσουμε όλοι μπροστά σε πραγματική οικονομική ανάπτυξη, ασφάλεια για τον πολίτη και εκδημοκρατισμό με τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

————————————————————————————————————

* Δικηγόρος και Οικονομολόγος, Ερευνητής του Συνταγματικού Δικαίου

Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθηνών – Β1 Βόρειος Τομέας

Share