Ήταν η εποχή της πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων της ΝΔ (video)

Ήταν η εποχή της πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων της ΝΔ (video)

Ήταν η εποχή της πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας,

Ήταν η εποχή, που ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης, υποσχόταν προς τους ψηφοφόρους, ότι ποτέ δεν θα καλωσόριζε “Μακεδόνα” πρωθυπουργό. Το έκανε όμως τώρα.

Ήταν η εποχή που ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν προς τους αλαλάζοντες ψηφοφόρους της ΝΔ, ότι θα υποβάλει veto στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων προς την ΕΕ, για θέματα εθνικότητας και γλώσσας. Τώρα όμως το “ξέχασε” κι αυτό.

Ήταν η εποχή που ο κ. Μητσοτάκης ενέπαιζε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα κάνουν κοινά γυμνάσια ο “Μακεδονικός” με τον Ελληνικό Στρατό, αλλά ο ίδιος όμως τώρα φέρνει στη Βουλή συμφωνία με τα Σκόπια, για πολεμική αεροπορική κάλυψη του εναέριου χώρου των Σκοπίων.

Τέτοια τεράστια πολιτική εξαπάτηση ψηφοφόρων δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα ο κ. Μητσοτάκης βαδίζει πολιτικά χέρι χέρι με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι και το μοναδικό στήριγμά του στην εξουσία, συγκρατώντας ακόμα στο κόμμα των πολιτικών “τζακιών” και των πολιτικών οικογενειών, τους ψηφοφόρους που δεν θέλουν να ξαναδούν τον κ. Τσίπρα. στην ηγεσία της χώρας.

 

 

 

Share