Μην τρώμε πολιτικό «κουτόχορτο». Ο Μπάϊντεν είναι υπέρ της Τουρκίας και όχι υπέρ ημών

Μην τρώμε πολιτικό «κουτόχορτο». Ο Μπάϊντεν είναι υπέρ της Τουρκίας και όχι υπέρ ημών

Του Πέτρου Αγρέβη – Χασάπη

Ολόκληρο σχεδόν το ολιγαρχικό σύστημα της χώρας μας, που έδωσε αγώνα για την εκλογή του Μπάϊντεν, τώρα προσπαθεί μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ του, να μας πείσει ότι οι ΗΠΑ του Μπάϊντεν είναι κατά της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας.

Χάρτης Μπάϊντεν

Δεν πρέπει να τρώμε το πολιτικό «κουτόχορτο» που μας σερβίρουν, καθόσον αυτή η προπαγάνδα του σάπιου ελληνικού συστήματος, είναι αναληθής. Ο κ. Μπάϊντεν έχει ήδη δωρίσει, λες και ήταν περιουσία του, το ΝΑ Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο στους Τούρκους, με το γνωστό χάρτη του («χάρτης Μπάϊντεν»), πάνω στον οποίο κινούνται πλέον οι Τούρκοι και από τον οποίο απουσιάζει εκκωφαντικά η ελληνική πλευρά. Το μόνο που ενδιαφέρει τις ΗΠΑ είναι να ρυμουλκήσουν οριστικά την Τουρκία στο δυτικό στρατόπεδο, για να την χρησιμοποιούν ως «μαξιλάρι ασφαλείας» εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας και να ελέγχουν την Ασία.

Όποιος έχει δει το πιο κάτω βίντεο, έχει προφανώς αντιληφθεί την αλήθεια και γνωρίζει πλέον ακριβώς τι θα συμβεί, εάν η ελληνική Κοινή Γνώμη δεν αλλάξει άμεσα αντίληψη και φυσικά στάση απέναντι στο ξενοκίνητο ελληνικό ολιγαρχικό σύστημα.

Με το προπαγανδιστικό «κουτόχορτο» που μας ταΐζουν, δηλαδή με τη δήθεν δύσκολη θέση της Τουρκίας και την δήθεν «τιμωρία» που θα έρθει από τις ΗΠΑ, πολύ φοβάμαι ότι μας κοιμίζουν ώστε να μπορέσουν να περάσουν εύκολα τον “ακρωτηριασμό” που ετοιμάζουν σε βάρος της χώρας και του λαού, προκειμένου να διατηρήσουν το καθεστώς τους.

Όταν θα ξυπνήσουμε, τότε θα δούμε εκχωρημένη την Αν. Μεσόγειο και τουλάχιστον «συγκυριαρχία» στο Αιγαίο, στις γραμμές της «Γαλάζιας Πατρίδας». Αν μάλιστα καταφέρουν αυτό να το περάσουν και μέσα από τη Χάγη, τότε θα είναι φασίστας και παράνομος όποιος θα το αμφισβητεί στο εξής, κάτι σαν αυτό που συμβαίνει με την αμφισβήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ακόμα χειρότερα.

Θυμηθείτε το αυτό. Εδώ είμαστε και θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

ΥΓ. Αν πραγματικά ο κ. Μπάϊντεν είχε αλλάξει άποψη και ήταν υπέρ της Ελλάδας, τότε θα έπρεπε να είχε ήδη αποκηρύξει τον πιο πάνω χάρτη του και να δηλώσει ότι δεν ισχύει, καταγγέλλοντας του Τούρκους που τον χρησιμοποιούν. Επομένως ο “χάρτης Μπάϊντεν” ισχύει στο ακέραιο και το κακό είναι ότι φαίνεται να τον έχει αποδεχθεί ήδη και η ελληνική πλευρά.

 

 

 

Share