Υπάρχει προπαγάνδα για τον κορωνοϊό – Δημοσιογράφος ζητά συγγνώμη

Υπάρχει προπαγάνδα για τον κορωνοϊό – Δημοσιογράφος ζητά συγγνώμη

Σε ένα μικρής διάρκεια πρόσφατο βίντεο, ο αρχισυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild,  Julian Reichelt, ζητά δημοσίως συγγνώμη για την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης σε σχέση με τον κορωνοϊό και τα παιδιά!!!

Το βίντεο μπορεί να αφιερωθεί κάλλιστά σε όλους εκείνους που τις τελευταίες μέρες «βομβαρδίζουν» με πρωτοφανή στα χρονικά προπαγάνδα τους πολίτες και του χωρίζουν σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

«Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση oύτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν. Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε σας ζητάμε συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς πολιτική βιαιοτήτων, παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς. Συγγνώμη για αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη που ήταν σαν δηλητήριο που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος

«Πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους αν τολμούσαν να είναι παιδιά, αν συναντούσαν τους φίλους τους», προσέθεσε και τόνισε:

«Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων».

Εν ολίγοις, ο δημοσιογράφος της έγκριτης, από τις πρώτες σε πωλήσεις εφημερίδες στην Γερμανία, παραδέχεται πως υπάρχει προπαγάνδα, η οποία «χτυπάει» τα παιδιά.

Και αν η προπαγάνδα υπάρχει για τα παιδιά, σίγουρα αφορά και τον διαχωρισμό των πολιτών αλλά και τον εκφοβισμό που έχει κορυφωθεί στις μέρες μας.

Πηγή:  el.gr

Share