Να γιατί σιωπά η κυβέρνηση απέναντι στο θράσος των Τούρκων

Να γιατί σιωπά η κυβέρνηση απέναντι στο θράσος των Τούρκων

Του Πέτρου Αγρέβη – Χασάπη

Διαβάζουμε στην έγκυρη ιστοσελίδα  Militaire.gr με τίτλο: “Τουρκική επίδειξη θράσους και δύναμης από το Καστελόριζο μέχρι και τα Κύθηρα με την κυβέρνηση να σιωπά” τα εξής:

«Η Τουρκία κάνει καθημερινά επίδειξη δύναμης στο Αιγαίο και στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και η αφωνία των Αθηνών εντυπωσιάζει. Και προβληματίζει.

Στα Κύθηρα η παρουσία των τουρκικών αλιευτικών προκαλεί την κοινή γνώμη όσο κι αν είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει κάνει φιλότιμη προσπάθεια για να εξαφανιστεί το θέμα απ΄ όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα η Τουρκία θεωρεί την περιοχή ανατολικά του 28ου μεσημβρινού “δική” της και “απαγορεύει” με αντί-navtex κάθε ελληνική εκπαιδευτική δραστηριότητα!

Όσο κι αν τα θέμα “κρύβεται” κάτω από το “χαλί” είναι πλέον θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Γιατί είναι πασιφανές ότι κάτι συμβαίνει και δεν είναι καλό…»

Εικόνα 1

Η απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα δίνεται από το γνωστό πλέον βίντεο στο τέλος του άρθρου, το οποίο αποκαλύπτει τα πάντα.

Αντιπαραβάλλοντας τον γνωστό «χάρτη Μπάϊντεν» (εικόνα 1) με την τουρκική NAVTEX της εικόνας του άρθρου επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι η τουρκικές κινήσεις γίνονται πάντα μέσα στα όρια του ανωτέρω «χάρτη Μπάιντεν», γι’  αυτό εξάλλου και δεν αντιδρά η ελληνική κυβέρνηση.

Τι κρυφό λοιπόν συμβαίνει στο ΝΑ Αιγαίο και στην Αν,. Μεσόγειο; Απλά, όπως δείχνουν τα γεγονότα, η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί τον ακρωτηριασμό των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, ικανοποιώντας τις επιθυμίες του κ. Μπάϊντεν, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και απλά ψάχνει τρόπους, κυρίως μέσω Χάγης, για να τις πασάρει στον ανημέρωτο ελληνικό λαό ως νομικό θέσφατο.

Share